En iyi ücretsiz Bedava Antivirüs Programı 2020

İnternet ortamında bir çok antivirüs programları önerilmekte, bu programlar kimilerine göre en iyisi kimilerine göre en kötüsü. Bu yazımızda Windows bilgisayarlar için antivirüs programı hakkında kararsız kalanlar için, en iyi bilgisayar koruma ve sistemini kasmayan yazılımdan bahsedeceğiz.

virüs programlari deep freeze

Hangi antivirüs programını yüklerseniz yükleyin hiç biri Deep Freeze programının önüne geçemez. Antivirüs programlarının tamamı bilgisayarı kasar, yavaşlatır her ne kadar güçlü olsada mutlaka virüsler bilgisayara sızar. Bakınız bilgisayar etiketli yazılarımızda antivirüs programı olduğu halde virüsler bilgisayarlara nasıl sızmış.

Deep Freeze özellikleri nelerdir?
Bilgisayarınız ilk günkü gibi hızlı temiz kalmasını sağlar. Deep Freeze bilgisayarınızın her açılmasında kurulduğu andan itibaren geçerli olan ayarlarla çalışmasını sağlayan mükemmel bir programdır. Deep Freeze virüslerin bilgisayara bulaşmasına izin vermez, tarayıcı geçmişini ve çerezlerin depolanmasına izin vermez.

Deep Freeze standart programını aşağıdaki resmi web sayfasından indirebilirsiniz.
http://www.faronics.com/en-uk/products/deep-freeze/enterprise/

Not: Bilgisayara bir şey yüklemek istediğinizde Deep freeze programını geçici olarak kapatmak gerekiyor. Bunun klavyeden "Shif" tuşuna basılı tutarak saatin olduğu yerden deep freeze üzerine bir kaç kez tıklayın. Açılan panelde "Boot Thawed" seçin ok diyerek devre dışı bırakın. İşiniz bittikten sonra aynı yöntemle "Boot Frozen" seçerek deep freeze programını aktif hale getirin.

Deep Freeze programını kaldırmak için "Deeep Freeze kaldır " yönergelerini takip ederek kaldırabilirsiniz.

Yorum Gönder for "En iyi ücretsiz Bedava Antivirüs Programı 2020"