Facebook Bağlantı Sorunu? Facebooka giremiyorum sorunu ve kesin çözümü

Facebook neden açılmıyor? Facebook Neden yavaş ? Facebook bağlantı sorunu, Facebooka neden girilmiyor? gibi sorunlar yaşayanlar için çözüm önerileri.


Facebook Neden yavaşlar?

Facebook yavaşlama sorunu iki ayrı şekilde olur bunlar sırasıyla şöyledir.

1- Türkiye genelinde yaşanan çeşitli bombalı terör eylemlerini soruşturmayı olumsuz etkileyecek etkinlikler, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmeye yönelik Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından geçici tedbir amaçlı kısıtlama koyması.

2- İnternet hızı kota limiti ( adil kullanım kotası) aşımına bağlı yavaşlama ve aşırığı yoğunluktan dolayı yaşanan yavaşlamalar facebook sitesine girmeyi engeller. İnternet bağlantı hızınızı buradan test edin, bağlantı sorunu yaşamıyorsanız aşağıdaki uygulamaları uygulayın.


Yavaş Facabooka Nasıl Hızlı Giriş Yapılır?

Facebook hızlı giriş yapmak için VPN programı programı kullanmak gerekiyor. Bunun için VPN programları içinde en güvenilir olanı Zenmate eklentisi dir. Bunun için Google Chrome Zenmate ve Mozilla Firefox Zenmate eklentisi ile hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız tarayıcınıza kurun. Artık Facebooka giriş yapabilirsiniz.

Facebook neden açılmıyor

Facebook'a giremiyorum sorunu ve kesin çözümü bu şekildedir. Harici DNS ve VPN programlarını bilgisayarınıza indirmeyiniz. Diğer vpn programları kurulum esnasında ana sayfa değiştirme yazılımları içermektedir.

Yorum Gönder for "Facebook Bağlantı Sorunu? Facebooka giremiyorum sorunu ve kesin çözümü"