Bilgisayardan Whatsapp Web'e Nasıl Girilir Nasıl Kişi Eklenir

Whatsapp yaptığı açıklamada android telefonlardan sonra, windows masaüstü bilgisayardan ve laptoplar'dan whatsapp'a girileceğini duyurdu. Whatsapp web sürümünü duyurmasının ardından, programsız whatsapp'a pc den girilebilecek. Peki bilgisayardan whatsapp web'e nasıl girilir, kişi arkadaş nasıl eklenir haberimizde.


Bilgisayardan whatsapp nasıl kullanılır


Bilgisayardan whatsapp kullanmak için Google Chrome tarayıcısından whatsap web uygulamasını chrome eklemek gerekiyor. Whatsapp uygulamasını masaüstü bilgisayarda (pc) kullanmak için Whatsapp Chrome adresinden eklentiyi indirdikten sora uygulamayı açın.

Ardından cep tefonundan whatsapp açın ayarlar bölümünden "WhatsApp Web" tıklayın Whatsapp QR kodunu ekran karesi içine alacak şekilde yaklaştırın. QR kodu okunduktan sonra bilgisayardan whatsap web kullanılır hale gelecektir.

Artık bilgisayardan whatsapp kişilerle sınırsız mesajlaşma, video resim alıp gönderilebilmektedir. Bu şekilde bilgisayardan whatsap kişilere daha kolay video resim gönderip alınabilmektedir.

Ayrıca bakınız instagrama bilgisayardan girmek

Bilgisayardan whatsapp kullanmak kişi arkadaş ekleme

Whatsapp nasıl kişi arkadaş ekleniyor


Whatsappa kişi arkadaş eklemek için kişinin numarasını telefon rehberine kayıt ettikten sonra bir defa çağrı atmak gerekiyor. Telefon rehberine eklenen kişi whatsapp kişiler listesinde otomatik olarak eklenmektedir.

Yorum Gönder for "Bilgisayardan Whatsapp Web'e Nasıl Girilir Nasıl Kişi Eklenir"